NBA: Nevjerovatna partija Antetokounmpa, Young blistao protiv Orlanda

Najzaslužniji za pobjedu Altante nad Orlandom bio je playmaker Tray Young sa 41 poenom

10.11.2023. 13:38
  • Podijeli:
Giannis Antetokounmpo_Tanjug AP-64117e44121ef.webp Foto: Tanjug/AP

U noći iza nas odigrane su dvije utakmice u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta. Atlanta Hawksi su na krilima Younga savladali Orlando 120:119 dok je Milwaukee zabilježio poraz od Indiane 126:124.

Posle ove pobjede Indiana je na skoru 6-3, dok je tim iz Wisconsina na 5-3.

Napravili su Pacersi veliki preokret, budući da je Milwaukee imao čak i 10 poena prednosti u posljednjoj deonici. Ključne poene za pobjedu domaćih postigli su Haliburton i Maturan, a upravo su njih dvojica bili najefikasniji u pobedničkom taboru. Haliburton, američki reprezentativac sa Mundobasketa u Manili, imao je 29 poena, (10/17 iz igre), 6 skokova i 10 asistencija, a Kanađanin Maturan je zabilježio 26 poena i 11 skokova.

U sastavu Bucksa nije bilo povrijeđenog Lillarda, a njegov učinak je zato nadomjestio Giannis Antetokounmpo– dvostruki NBA i nekadašnji šampion. Grk je zabilježio čak 54 poena (19/25 iz igre, 16/18 slobodna bacanja), 12 skokova i 3 asistencije.

Naredni protivnik Bucksima bit će Orlando u gostima, dok će Indiana u narednom meču gostovati 76-ersima u Philadelphiji.

Najzaslužniji za pobjedu Altante nad Orlandom bio je playmaker Tray Young sa 41 poenom (12/27 iz igre, 12/13 slobodna bacanja), 4 skoka i 8 asistencija. U poraženom sastavu istakao se Jalen Suggs sa 21 poenom.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()