NBA liga: Tri tima pečatirala veliki trejd

Porzingis, Smart, Džons, Galinari i Muskala na novim adresama

22.06.2023. 22:24
  • Podijeli:
Markus Smart NBA_Steven Senne AP Tanjug-649401ab1f64d.webp Foto: Steven Senne / AP / Tanjug

Poznati su detalji velikog trejda tri tima u NBA ligi, Bostona, Memfisa i Vašingtona.

Kristaps Porzingis ide u redove Seltiksa, Markus Smart je novi adut Grizlisa, dok je Tajus Džons krenuo put Vizardsa.

Uz to, tim iz prestonice će dobiti i Danila Galinarija te Majka Muskalu.

Memfis će Bostonu poslati pikove prve runde drafta 2023. i 2024. godine, dok će Seltiksi Vizardsima dati mogućnost da 35. biraju na ovogodišnjem draftu.

Malo je falilo da u čitavu priču budu uključeni LA Klipersi, koji su odustali od Malkolma Brogdona, zbog zabrinutosti za zdravlje.

Porzingis će naredne sezone zaraditi 36 miliona dolara. Biće zanimljivo vidjeti kako će se uklopiti sa Džejsonom Tejtumom i Džejlenom Braunom.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()