NBA liga: Jokić nije u najboljoj petorci

Mnogi su skloni reći da je ovakav epilog u najmanju ruku diskutabilan

11.05.2023. 11:41
  • Podijeli:
Nikola Jokić_David Zalubowski AP Tanjug-645cb629aa368.webp Foto: David Zalubowski / AP / Tanjug

Košarkaš Denvera Nikola Jokić izabran je u drugu NBA petorku, saopšteno je iz najjače lige na svijetu.

Džoker je poslije dve godine "izgubio" mjesto u najboljih pet, a umjesto njega na poziciji centra je Džoel Embid, koji mu je nedavno "preoteo" MVP priznanje.

Mnogi su skloni reći da je ovakav epilog u najmanju ruku diskutabilan. Jer, srpski as iz noći u noć obara rekorde, saigrače čni boljim, vodi svoje Nagetse ka cilju i ne eksponira sa kao kamerunski centar.

Bilo kako bilo, ovog puta je ostao bez izbora u najboljih pet. Tamo su, pored aduta Filadelfije, i Luka Dončić iz Dalasa, Bostonov Džejson Tejtum, adut Milvokija Janis Adetokumbo i Oklahomin Šaj Gildžus Aleksander.

Sem Jokića, u drugoj petorci su Stef Kari (Golden Stejt), Džimi Batler (Majami), Džejlen Braun (Boston) i Donovan Mičel (Klivlend).

Treću najbolju potavu čine Deron Foks (Sakramento), Lebron Džejms (LA Lejkersi), Demijan Lilard (Portland), Džulijus Rendl (Njujork) i Damantas Sabonis (Sakramento).

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()