Nakon pobjede nad Bosnom: Vojvodina posljednji učesnik ovogodišnje ABA 2 lige

Već poslije prvih nekoliko minuta kada su Novosađani poveli sa 15:6 bilo je vidno da bi meč trebalo da teče u jednom pravcu

05.10.2023. 12:04
  • Podijeli:
fiba košarka shutterstock-6468b56ee4252.webp Foto: Shutterstock

Košarkaši Vojvodine plasirali su se sinoć u ABA 2 ligu pošto su i u drugom finalnom meču kvalifikacija savladali ekipu Bosne, ovog puta u "Spensu" sa 85:77.

Najave Željka Rebrače da bi Vojvodina trebalo uspješno da krene svoj proboj ka ABA ligi polako se ostvaruju i ka tom cilju ostvaren je jedan bitan korak. Ekipa Miloša Isakov Kovačevića je u dva meča bila bolja od Bosne.

Već poslije prvih nekoliko minuta kada su Novosađani poveli sa 15:6 bilo je vidno da bi meč trebalo da teče u jednom pravcu. I tako je i bilo. Poluvrijeme je okončano uvjerljivo na krilima kapitena Ljubičića (osam asistencija), da bi utakmicu mirno priveli kraju u solidno ispunjenoj dvorani “Spensa”.

Ivošev i Ljubičić su sa po 13 poena bili najefikasniji u redovima pobjednika.

Kada se na to doda da do skora na košarkaškim utakmicama u Novom Sadu nije bilo previše publike u Vojvodini moraju biti zadovoljni cjelokupnom slikom, pišu Sportske.net.

– Sve čestitke svim ljudima u klubu, igračima, stručnom štabu i nasim vernim navijačima. Bilo je uživanje igrati pred ovoliko ljudi. Odlično smo pripremili meč i kontrolisali utakmicu od prvog do posljednjeg minuta. 4 utakmice u novoj sezoni, 4 pobjede – na oko djeluje veoma lako. Naravno da imamo mnogo prostora za napredak, posebno u napadačkoj pozicionoj igri i kod izgubljenih lopti, ali to ostavljamo za period koji je pred nama. Košarka se vraća na velika vrata u Novi Sad,i to mnogo prije planiranog. Ovo je uspjeh i svih igrača koji su prošle godine nosili dres našeg kluba, i to nikako ne treba zaboraviti. Očekuje nas 10 utakmica do kraja oktobra meseca. Ulazimo sada u paklem ritam. Hvala Novi Sade, daće Bog da je ovo tek početak moćne Vojvodine – rekao je Isakov Kovačević.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()