Nadomak cilja: Parni valjak protutnjao Bolonjom

Crno-bijeli su u 27. kolu elite kao gosti uzeli mjeru Virtusu, učvrstili poziciju među osam najboljih, te rivala praktično otpisali iz trke za doigravanje

07.03.2023. 22:46
  • Podijeli:
Alen Smailagić Partizan_KKP-6407a9a976317.webp Foto: KK Partizan

Košarkaši Partizana nastavili su da krče put ka evroligaškom plej-ofu.

Crno-bijeli su u 27. kolu elite kao gosti uzeli mjeru Virtusu, učvrstili poziciju među osam najboljih, te rivala praktično otpisali iz trke za doigravanje.

Četa Željka Obradovića je nakon 40 minuta uzbudljive košarke u Bolonji slavila sa 87:79 (28:26, 17:21, 20:16, 22:16), što joj je bio šesti trijumf u posljednih sedam duela društva najboljih. Trenutno je na omjeru 15-12.

Duel nekadašnjih prvaka Evrope bio je neizvjestan do početka posljednjeg kvartala.

Gost je bio bolji u prvoj, domaćin u drugoj četvrtini, dok smo u trećoj gledali rezultatsku klackalicu.

Pa ipak, Parni valjak je u četvrtoj dionici ubacio u brzinu više. Brzo se odvojio na deset razlike i tu prednost je, uz manje poteškoće, sačuvao do kraja.

Inače, bitka u "Segafredo areni" je počela ceremonijom dodjele dresa i poklona čuvenom Predragu Daniloviću, srpskom asu koji je nosio dres oba kluba, a sjedio je i u predsjedničkoj fotelji Crno-bijelih. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()