MZT bez milosti: Nakon suspenzije, treneru i otkaz

Bivši strateg Igokee i Borca završio epizodu u Skoplju

03.05.2023. 12:10
  • Podijeli:
Dragan Nikolić_MZT Skopje-645231d09c929.webp Foto: MZT Skopje

Nakon što ga je Košarkaška federacija Makedonije suspendovala na deset utakmica, Dragan Nikolić dobio je otkaz u MZT.

Vijest o raskidu saradnje sa srpskim trenerom potvrdio je šampion Sjeverne Makedonije, uz pojašnjenje da je do ove odluke došlo zajedničkim dogovorom.

Nikolić je dobio deset utakmica suspenzije zbog krajnje nesportskog odnosa prema protivničkom košarkašu na utakmici protiv Kožuva.

"Popularni Gagi imao je duge razgovore sa čelnicima Plavo-bijelih o situaciji oko ove odluke Košarkaške federacije Makedonije i u kojima je postignut zajednički dogovor da je ovakvo razrješenje najčasniji čin za klub, nakon čega je on još jednom izrazio veliku ljubav i potvrdio da je ostavio svoje srce na najbolji način“, navodi se u saopštenju skopskog kluba.

Navedeno je i da će Nikolića, inače bivšeg stratega Igokee i Borca, na mjestu šefa stručnog štaba naslijediti njegov dosadašnji prvi pomoćnik Vasko Atanasov.

Uprava MZT je zahvalila "Nikoliću na svemu što je uradio tokom boravka u dvorani "Jane Sandanski" i poželjela mu mnogo sreće u daljoj karijeri, uz nadu da će im se putevi u budućnosti ponovo ukrstiti".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()