Marinković: Više su grizli od nas!

Bek reprezentacije Srbije kaže da su ostvarili veliki uspjeh

10.09.2023. 18:00
  • Podijeli:
Vanja Marinković-64fde74384f05.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Aaron Favila

Srpski košarkaški reprezentativac Vanja Marinković izjavio je danas da je njegov tim osvajanjem srebrne medalje napravio veliki uspeh na Svetskom prvenstvu, ali je dodao da mu je žao što "orlovi" nisu osvojili zlatno odličje na Mundobasketu.

Srbija je danas u finalu SP poražena od selekcije Nemačke 83:77.

"Imamo za čim da žalimo. Srebro se dobija, a zlato se osvaja. Veliki turnir za sve nas, počev od Bogdana Bogdanovića. Čestitam svima, kao i stručnom štabu. Dali smo maksimum, mogli smo da budemo sa svojima ovog leta, okupili smo se u julu u Staroj Pazovi. Na kraju se sve isplatilo, moglo je ovo odličje da bude malo sjajnije. igrali smo finale protiv Nemačke. Veliki je ovo uspeh, ali imamo za čime da žalimo. To je sport", izjavio je Marinković posle meča.

On je priznao da košarkaši Srbije nisu bili na nivou prethodnih utakmica.

"Kao da smo malo pali na ovom meču. Više su grizli od nas, iskren da budem. Tako sam ja video, možda grešim. Izašli su bolje od nas u drugom poluvremenu", dodao je Marinković.

Srbija je igrala veći deo utakmice bez Ognjena Dobrića, koji se povredio na početku meča.

"Šegi (Dobrić) je važan igrač za naš tim. Povredio se u drugom minutu, hteo je da se vrati. Pokušao je, vozio je bicikl u poluvremenu. Nije mogao", rekao je Marinković, koji nije želeo da previše komentariše suđenje na utakmici sa Nemačkom.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()