Majka Nemanje Nedovića u centru pažnje na derbiju: Tu je da odbrani sina

Psovki nije nedostajalo

29.01.2024. 11:50
  • Podijeli:
Majka Nemanje Nedovića-65b77434507f5.webp Foto: Printscreen/X/Anamatovic

Nikada se implusivnost emocija neće povezati sa trendom novog vremena i svješću da su kamere uvijek uključene. Snimak sa vječitog derbija ABA lige, između Crvene zvezde i Partizana, gdje majka Nemanje Nedovića psuje zbog onoga šta se dešava na terenu i ima želju da se približi terenu, kako bi je bolje čuli, ugledao je svjetlost dana i širi se društvenim mrežama...

Gospođa Nedović oduvijek prati utakmice svog sina i navija, iz sveg srca i duše, za njega. Vrlo je energična, ali i društvena kada se odsvira kraj. Pravi je aktivni, impulsivni, učesnik iz publike.

 

 


Ovog puta Nemanjina majka je derbi gledala u društvu svoje snaje Mine Milutinović. Sjedile su u djelu "Family and frends", iza koša, i kada je na terenu došlo sukoba Nedovića i Zeka Ledeja pritrčala je ogradi sa željom da svoje nezadovoljstvo iskali na igrača Partizana. Psovke u repertoaru nisu manjkale.


I supruga beka Crvene zvezde je bila iznervirana, ali je bila pribranija.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()