Luksuzna vila Jokića u SAD skrivena od nepoželjnih pogleda, koštala ga skoro pet miliona dolara

Dugo se ova nekrentnina skrivala od znatiželjnih očiju, a tek je nedavno postalo poznato gdje stanuje najbolji igrač Denvera

20.12.2023. 21:29
  • Podijeli:
Nikola Jokić-6568489a11339.webp Foto: AP Photo/David Zalubowski/Tanjug

Kada je selektor Srbije Svetislav Pešić otišao u SAD da razgovara sa igračima, jedno od mjesta koje je posjetio bio je luksuzni dom Nikole Jokića.

Dugo se ova nekrentnina skrivala od znatiželjnih očiju, a tek je nedavno postalo poznato gdje stanuje najbolji igrač Denvera. U Coloradu je kupio dom od 4,5 miliona dolara, a često se određuje kao megavila jer ima čak 29 zasebnih soba.

U sklopu njegovog doma, od kojeg je bilo moguće vidjeti samo kuhinju (sa fotografija na kojima je selektor Pešić) i hodnik zbog intervjua koji je tu rađen, nalazi se čak i privatni kućni bioskop u kojem Jokić može da se opušta sa porodicom.

Reprezentativac Srbije ima izuzetno visok plafon, ali i ogroman bazen, te teretanu koja je skrojena po njegovoj mjeri. Kuća ima 1.114 kvadrata i svaki dio je iskorišten. Mnogi detalji su odrađeni od mermera, a za parket je korišteno najkvalitetnije drvo u ovom dijelu planete.

Čitavo imanje okružuje visoko drveće što omogućava porodici mir i istovremeno je čuva od znatiželjnih i nepoželjnih pogleda jer je poznato koliko srpski centar uživa u privatnosti (nema čak ni naloge na društvenim mrežama).

Kako sve izgleda pogledajte na snimku pred vama.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()