Luda noć u Zvezdi: Četvrto pojačanje u istom danu

Pretpostavlja se da ni ovdje neće biti kraj potpisima na Malom Kalemegdanu

14.07.2023. 23:31
  • Podijeli:
Rokas Giedraitis_Profimedia-64b1bdc60beb6.webp Foto: Profimedia

Crvena zvezda nastavlja da dominira transfer pijacom ovog petka, pošto je završila i četvrto pojačanje u istom danu!

Doduše, dva su zasad samo ozvaničena, ali novi košarkaš Crveno-bijelih postaće i Rokas Gijedraitis.

Potpisali su Majk Tobi i Džoel Bolomboj, Šabaz Nejpir je dogovoren, a u istom statusu je i Gijedraitis, prenio je Basket News. Litvanski reprezentativac potpisaće ugovor na godinu dana.

Nevjerovatan splet okolnosti u ovom danu. Počelo je sve sa dogovorom Zvezde i doskorašnjeg plejmejkera milanske Olimpije Nejpira, nastavilo se sa zvaničnim potpisom bivšeg centra Barselone Tobija, a onda i još jednog igrača iz rotacije visokih, Bolomboja.

Nastaviće se sa Gijedraitisom, kome se Baskonija nedavno zahvalila na svemu, da bi uskoro zatim košarkaški insajderi objavili da je njegov transfer na Mali Kalemegdan završena stvar.

Iskusni krilni košarkaš dolazi da popuni poziciju "trojke", a prošlu sezonu završio je sa 10,4 poena, 5,6 skokova i 1,6 asistencija, uz prosječan indeks korisnosti 13,5.

Gijedraitis je poznat po brzom izbačaju lopte i velikoj energiji u oba smjera, biće dobro pojačanje za srpske prvake koji teže igri visokog intenziteta.

Litvanac će biti osmi novajlija za narednu sezonu poslije Dejana Davidovca, Marka Simonovića, Miloša Teodosića, Adama Hange, Tobija, Bolomboja i Nejpira.

Dosta raznovrstan sastav imaće četa Duška Ivanovića sljedeće sezone, ali pretpostavlja se da ni ovde neće biti kraj potpisima.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()