Liga šampiona: Igosi zablistali na premijeri

Aleksandrovčani su na startu smotre u Bursi lako izašli na kraj sa Ostendeom

11.04.2023. 12:56
  • Podijeli:
Igokea juniori_FIBA-643535166ae64.webp Foto: FIBA

Juniori Igokee u velikom stilu su počeli nastup na premijernom turniru FIBA Lige šampiona.

Aleksandrovčani su na startu smotre u Bursi lako izašli na kraj sa Ostendeom, kojeg su savladali sa 89:70 (25:14, 19:15, 22:21, 23:20).

Učenici Slobodana Kecmana danas će još jednom na parket, pošto od 20.15 časova ukrštaju koplja sa Mursijom.

Belgijanski sastav je bio ravnopravan rival samo u prva tri minuta, kada su semafor pokazivao 7:6.

Igosi su tada zagospodarili terenom, kreirali seriju 7:0, potom i niz od 8:0, stekli dvocifrenu prednost i nagovijestili epilog.

Ostende je samo na momente uspijevao da parira, ali niti jednom nije uspio da zaostatak spusti ispod "minus 10".

Aleksandrovčani su mirno priveli duel kraju i "napumpali" samopouzdanje pred naredne ispite.

Nakon današnjeg okršaja sa Mursijom, sutra slijedi boj protiv Nimburka (15.45 časova), a prekosutra bitka sa Hapoel Jerusalimom (11.15).

Po dva prvoplasirana tima proći će u polufinale društva najboljih. Ekipe koje zauzmu treću i četvrtu poziciju u grupi razigravaće za petu poziciju na smotri.

Posljednjeplasirana dva sastava u grupama igraće za "kotru devet".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()