Lejkersi idu na Denver: Lebron Džejms pohvalio Jokića

Svjestan je o kakvom se timu radi. Zanimljivo, Lejkersi nisu slavili protiv Denvera od decembra 2022. Godine, piše B92.

17.04.2024. 14:05
  • Podijeli:
lebron james nikola jokic reuters usa today sports-646c6d4fedc4a.webp Foto: Reuters/USA Today Sports

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms je govorio poslije pobjede nad Nju Orleans Pelikansima i plasmana u plej-of NBA lige.

Lejkersi su uspjeli da savladaju Pelikanse sa 110:106 i zakažu duel sa Nikolom Jokićem i Denver Nagetsima.

Lebron je upitan o predstojećem okršaju u prvom kolu plej-ofa.

– Oni su branioci titule, razumijemo koliko je će biti težak duel protiv njih. Biće to teška serija za nas, a mi ćemo da pokušamo da otežamo njima. Dobili smo priliku da odmorimo, a onda se vratimo u priču i spremimo se za ovu seriju prvog kola koja će biti izuezno teška – rekao je Lebron.

Svjestan je o kakvom se timu radi. Zanimljivo, Lejkersi nisu slavili protiv Denvera od decembra 2022. Godine, piše B92.

– Već godinama su veoma jaki na domaćem terenu. Imaju MVP igrača u timu, imaju nekog ko riješava utakmice, nevJerovatno dobrog trenera, igrače visokog nivoa. Moramo da igramo košarku bez greške. Ako mi budemo odigrali najbolje, a isto i oni. Biće to utakmica na dva ili tri posjeda – zaključio je Džejms.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()