Krenulo je: Zvezda prekinula seriju poraza i savladala Virtus

Virtusu je ovo inače bio četvrti uzastopni poraz.

22.03.2024. 22:00
  • Podijeli:
kk crvena zvezda, kk virtus, evroliga - 22 mart 2024 - foto Dusan Milenkovic ATAImages (2)-65fde0e0b433b.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Virtus 94:79 i došla do 11. trijumfa u Evroligi, uz maestralne partije Nedovića i Teodosića.

Sferopulosov tim je izgubio poslednjih šest utakmica u Evroligi, i taj niz koji je poluljao tabor crveno-bijelih bio je snažan motiv da protiv Virtusa ekipa priredi prijatno veče svojim navijačima.

Nemanja Nedović je bio fenomenalan sa 25 poena od kojih je 16 ubacio u trećoj dionici, na kraju trojkom u samoj završnici stavio tačku na svoje gotovo perfektno veče.

Virtusu je ovo inače bio četvrti uzastopni poraz.

Šangelija je briljirao kod gostiju sa 25 poena, kod Zvezde su, osim Nedovića, najjače napadački vukli Bolomboj (15p), Davidovac (11p), Mitrović (10p), ali niko tako nije oduševljavao navijače kao Miloš Teodosić.

Sa 11 poena i 9 asistencija vodio je Zvezdu do pobjede, bio je najbolji u najvažnijim momentima, ubacivao trojke, delio one njegove asistencije, natjerao na kraju navijače da ga ovacijama isprate sa terena, prenosi B92.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()