Krajnje je vrijeme: Igosi moraju da ulove Pantere

Igokea je u seriji od 10 jadranskih poraza, iz plej-of zone pala je na 13. mjesto, a novi neuspjeh dodatno bi produbio veliku krizu

11.03.2023. 13:25
  • Podijeli:
Vladimir Jovanović_ABA-640c5646e92c1.webp Foto: ABA League j.t.d. / Dragana Stjepanović

Košarkaši Igokee nemaju izbora nego da u u večerašnjem meču 21. kola ABA lige savladaju FMP (18 časova).

Igosi su u seriji od 10 jadranskih poraza, iz plej-of zone pali su na 13. mjesto, a novi neuspjeh dodatno bi produbio veliku krizu.

Nije sve "mirisalo" na tešku sezonu. U prvih šest rundi Aleksandrovčani su upisali četiri pobjede, nagovijestili novi plasman u doigravanje, a onda su krenule nedaće.

Igranje na dva fronta, povrede, odlasci igrača... Kada je vidio da ni sam više ne može da razdrma ekipu, tadašnji trener Dragan Bajić je odstupio.

Na užarenu klupu sjeo je Vladimir Jovanović koji još nije okusio slast pobjede.

Večerašnja bitka biće idealna prilika za to, kako zbog činjenice da odlično poznaje Pantere koje je i trenirao, tako i zbog podatka da ni gosti nisu u formi, s obzirom na to da su izgubili četiri puta u nizu.

"Očekuje nas teška i zahtjevna utakmica protiv dobrog protivnika. Igramo na domaćem terenu i trebalo bi damo svoj maksimum, da budemo spremni i da odgovorimo na njihovu fizičku i agresivnu igru. Zaista vjerujem u svoje igrače i u ovaj tim i mislim da je vrijeme da odigramo onako kako možemo", optimista je mladi stručnjak.

Iskusni Dragan Milosavljević je ocijenio da je utakmica sa FMP jako bitna za Igokeu.

"Jer, poslije niza poraza svjesni smo da treba da krenemo da dobijamo utakmice. Treniramo dobro i to treba da pretočimo na teren. Da u utakmicu uđemo maksimalno agresivno i da držimo fokus svih 40 minuta. Ekipa iz Železnika je jako mlada, igra sa velikom dozom energije i željna je dokazivanja. Neće da bude nimalo lak meč za nas", realan je Milosavljević.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()