Košarkaški spektakl: Dugogodišnji san Borac bi da pretvori u javu

Crveno-plavi 19 godina sanjaju finale plej-ofa. Jedna pobjeda ih djeli od podviga. I to u "Boriku". Pred svojim navijačima

10.05.2023. 12:31
  • Podijeli:
KK Borac_ABA-63ed08e7c895a.webp Foto: ABA league j.t.d. / Dragana Stjepanović

Košarkaši Borca odlučni su u namjeri da dugogodišnji san pretvore u javu.

Crveno-plavi 19 godina sanjaju finale plej-ofa. Jedna pobjeda ih djeli od podviga. I to u "Boriku". Pred svojim navijačima.

Veliki boj sa velikim rivalom Širokim Brijegom zakazan je za večeras, od 19 časova.

Banjalučani su bili autsajderi u seriji, kako zbog činjenice da su Hercegovci imali prednost domaćeg terena, tako i zbog podatka da je rival dobio posljednja tri međusobna duela.

Pa ipak, takve prognoze pale su u vodu u subotu na "Pecari", gdje je gost najbolje ostavio za kraj.

Dominantna igra u završnom kvartalu bila je šlag na tortu borbene partije u kojoj je Borac bio borac.

Nije se četa Zorana Kašćelana predala nije kada nije sve bilo na njenoj strani. Sjajno je finiširala meč i izborila se za veliku priliku.

Košarkaška euforija već danima trese grad na Vrbasu. Ulaz u "hram sporta" je besplatan. U klubu očekuju pune tribine i, naravno, trijumf.

"Pobjeda u Širokom je pozivnica za navijače. Volio bih da ovi fantastični momci dobiju podršku sa tribina. Bila bi nam velika nagrada ukoliko bismo slavili i plasirali se u finale. Nadam se, pred brojnom publikom", jasan je trener Kašćelan.

Isto razmišlja i mladi Amsal Delalić:

"Imamo ogromnu šansu. Plasman u finale bio bi velika stvar. Pozivam sve ljubitelje košarke da dođu večeras u "Borik" i budu naš šesti igrač na putu do pobjede", istakao je Delalić.

U drugoj seriji Igokea vodi protiv Budućnosti 1-0. Drugi meč na programu je večeras, od 18 sati, u Bijeljini.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()