Košarkaška reprezentacija SAD ozbiljno shvata Olimpijadu: Evo koja imena bi se trebala naći na spisku

Na spisku selektora Stiva Kera trebalo bi da se nađu i Devin Buker, Džru Holidej, Entoni Edvards i Tajriz Halibarton

29.02.2024. 14:00
  • Podijeli:
kosarkaska-lopta-foto-pixell.jpg Foto: Pixsell

Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država bit će glavni favorit na Olimpijskim igrama u Parizu, a tome u prilog ide i spisak imena koji bi se trebali naći na spisku.

Naime, poznati NBA insajder Šensa Šaranje je objavio ko bi se trebao naći na tom spisku, a riječ je o najvećim zvijezdama NBA lige, koji su su sada u poznijim godinama. Oni su ranije vodili reprezentaciju SAD do velikih rezultata.

Na spisku, ukoliko se potvrde pisanja insajdera i ukoliko ne bude povreda, trebali bi se naći zvijezde Lebron Džejms, Kevin Durent, Stef Karić, Džoel Embid, Džejson Tejtum.

Na spisku selektora Stiva Kera trebalo bi da se nađu i Devin Buker, Džru Holidej, Entoni Edvards i Tajriz Halibarton.

Dalje navodi da bi se na spisku trebali naći i Bem Adebajo i Entoni Dejvis.

Olimpijske igre su na programu od 26. jula do 11. avgusta u Parizu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()