Košarkaška euforija u Banjaluci: Svi putevi vode u "Borik"

"Nakon 19 godina naš Borac se bori za finale. Banjalučani, navijači i simpatizeri, potrebni ste nam više nego ikad. Ovi momci su zaslužili punu dvoranu"

07.05.2023. 20:30
  • Podijeli:
KK Borac_ABA-63d3a1c9469b1.webp Foto: Foto: ABA league j.t.d. / Dragana Stjepanović

Čelnici Košarkaškog kluba Borac pozvali su navijače i simpatizere Crveno-plavih da u srijedu napune "Borik" do "vrha".

Tada je, naime, zakazan drugi meč polufinalne serije plej-ofa Lige BiH protiv Širokog Brijega.

Boj "ljutih" rivala na programu je od 19 časova, a kako Banjalučani vode sa 1-0, to im je meč lopta za finale.

Borac završnicu nije igrao punih 19 godina. I ovo je idealna prilika da prekine neugodnu tradiciju.

U posljednje vrijeme Širokobriježani su iz međusobnih duela izlazili kao pobjednici. I to prilično lako.

No, četa Zorana Kašćelana sinoć je došla po naplatu duga. Napravila je veliki brejk na "Pecari" i sada pred svojom publikom ima veliku šansu.

"Opšta mobilizacija. U srijedu, od 19 časova, svi u "Borik". Nakon 19 godina naš Borac se bori za finale Lige BiH. Banjalučani, navijači i simpatizeri kluba, potrebni ste nam više nego ikad. Ovi momci su zaslužili punu dvoranu i finale! Svi putevi vode u "Borik"! Naš klub, naš grad, samo nama pripada!", poručili su iz kluba.

U drugom polufinalu Igokea je povela protiv Budućnosti sa 1-0.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()