Jokić uništio Lakerse i doveo Denver u vodstvo, New York poveo protiv Phile

Prve utakmice play offa NBA lige

21.04.2024. 07:45
  • Podijeli:
nikola jokić, antoni dejvids, nba plej-of, denver nagets, los anđeles lejkers -  20 april 2024 - profimedia-6624a33178509.webp Foto: Profimedia

Aktuelni prvaci NBA lige košarkaši Denver Nuggetsa su u prvoj utakmici četvrtfinala Zapada pobijedili Los Angeles Lakerse rezultatom 114:103 i poveli sa 1:0 u seriji.

Do pobjede ih je vodio Nikola Jokić sa 32 poena, 12 skokova i sedam asistencija dok je Murray dodao 22 poena uz deset asistencija i šest skokova, a Porter je meč završio sa 19 poena i osam skokova. Još su dvocifreni bili Caldwell-Pope i Gordon sa po 12 poena. Caldwell-Pope je dodao dva skoka, a Gordon 11 uz sedam asistencija.

Kod Jezeraša je najbolji bio Davis sa 32 poena, 14 skokova i pet asistencija dok je James dodao 27 uz osam asistencija i šest skokova, a Reaves i Russell su susret završili sa po 13 poena. Reaves je dodao četiri skoka i tri asistencija, a Russell po tri skoka i asistencije. Još je dvocifren bio Prince sa 11 poena i četiri skoka.

U još jednom play off utakmici odigranoj sinoć, New York je pobijedio Philadelphiju rezultatom 111:104 i tako poveo sa 1:0 u seriji.

Brunson i Hart su vodili New York do pobjede sa po 22 poena dok je na drugoj strani najefikasniji bio Maxey sa 33 poena, četiri asistencije i dva skoka.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()