Jokić srušio NBA zvijezdu od 112 kilograma kao čunj: Pogledajte kako je to uradio

Ušao je svom snagom u susretu koji Denver nikako nije smio da izgubi

07.05.2024. 11:55
  • Podijeli:
jokic-6639c3d703647.webp Foto: AP Photo/David Zalubowski Tanjug

Nikola Jokić je silovito otvorio meč i pokazao zbog čega je vođa Denvera.

Preuzeo je odmah organizaciju napada, ali je želio da postavi i ton samog meča. Kao što je to godinama ranije radio Kobe Bryant, sada je i Jokić kao pravi lider želio da postavi ton meča.

Ušao je svom snagom u susretu koji Denver nikako nije smio da izgubi.

Jokić je srušio Karla-Anthonyja Townsa prilikom prodora ka košu, a srušio ga je uz kontakt leđima poslije rolinga.

To djeluje još nestvarnije kada se zna da Towns ima 112 kilograma i da igra na poziciji četiri ili pet u redovima Minnesote.

Zaista situacija koja se ne viđa baš često.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()