Jokić otkrio koji je njegov “klasični” doručak

Jokić je iznio svoja iskustva o boravku u hotelima i tom prilikom otkrio da najviše cijeni lijep pogled i dobru hranu u hotelima

16.04.2024. 16:07
  • Podijeli:
Nikola Jokic-66162d02e7f6b.webp Foto: AP Photo/Rick Bowmer/Tanjug

Nikola Jokić otkrio je još nekoliko privatnih detalja u novoj reklami za platformu za izbor hotela, čije je zaštitno lice.

Jokić je iznio svoja iskustva o boravku u hotelima i tom prilikom otkrio da najviše cijeni lijep pogled i dobru hranu u hotelima.

Najveću pažnju privukao je dio u kom je Jokić govorio o tome šta sve voli da pojede za doručak, prenosi “Mondo”.

"Kajgana od pet jaja, uz to slanina, šunka i spanać. Ne smije da bude tečno, ne smije da bude previše suvo. Onda, ovsena kaša – orasi, bademi, borovnice i med. Onda šejk u koji idu banana, šumsko voće i malo soka od jabuke. Bogami, to je oko 5.000 kalorija u tom doručku", nasmijao se Jokić kada je shvatio da je “malo” pretjerao.

Zbog brze hrane i gaziranih sokova imao je problema sa viškom kilograma.

Međutim, po dolasku u NBA morao je da promijeni navike pa je sada jedan od najspremnijih igrača u ligi.

Da nije tako, ne bi bio dvostruki uzastopni MVP i favorit za ovogodišnje proiznanje i ne bi predvodio Denver Nagetse do prve titule šampiona u istoriji.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()