Isplivali prvi glasovi novinara za MVP-ja: Jokić ubjedljivo vodi

Glasovi polako pristiži i ukoliko ne bude nekih većih iznenađenja Somborac će osvojiti treću MVP titulu u posljednje četiri godine

18.04.2024. 15:40
  • Podijeli:
Tan2024-03-1723392092_4 nikola jokić luka dončić (AP PhotoLM Otero-660d319f6a81d.webp Foto: Tanjug/AP Photo/LM Otero

Nakon što je završila regularna sezone, jedna od glavnih tema je ko će biti MVP NBA lige.

Po vijestima iz Amerike trofej Majkla Džordana trebao bi završiti u rukama Nikole Jokića. Srbin bi trebao da po treći put ponese najveću individualnu nagradu u svetu košarke.

Glasovi polako pristiži i ukoliko ne bude nekih većih iznenađenja Somborac će osvojiti treću MVP titulu u posljednje četiri godine.

Profil @CroesFire na društvenom mreži X marljivo sakuplja dosada objavljene glasove nakon kojih se da zaključiti da je Jokić veliki favorit. Zasad je svoju dužnost obavilo 17 medijskih radnika, a na čak 14 Jokić je osvojio prvo mjesto. Dvojica su dala dala glas Šej-Gildžusu Aleksandru, a jedan luki Dončiću.

Odluku kome će pripasti nagrada donosi panel sastavljen od ukupno 100 članova medija širom SAD i Kanade. Ovi medijski radnici treba da podnesu prijave u kojima navode petoricu kandidata za MVP trofej, a prvi na prijavi donosi najveći broj poeni, a peti najmanji.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()