Isko nisu bili dio ekipe u Manili: Otkud Jokić, Micić i Nedović na proslavi košarkaša

Srebni "orlovi" iz Manile zvali su svoje prijatelje na slavlje i pored toga što oni nisu bili na terenu sa njima, a Jokić i ekipa su se sa oduševljenjem odazvali

13.09.2023. 13:14
  • Podijeli:
Tan2023-09-1221282436_3 novak djokovic doček balkon košarkaši foto rade prelic-6500c0580275a.webp Foto: Tanjug/Rade Prelić

Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je srebrnu medalju na Mundobasketu i zbog tog uspjeha četa Svetislava Pešića dobila je doček za pamćenje.

Pored Bogdana Bogdanovića i ekipe na čuvenom Balkonu bio je i Novak Đoković, ali i basketaši koji su osvojili evropsko zlato, te je atmosfera bila spektakularna.

Slavlje se nastavilo i na žurci na kojoj su se svi prisutni opustili, a pored pomenutih na proslavi našli su se i košarkaši kojih nije bilo u nacionalnom timu u Manili. Nikola Jokić, Vasilije Micić, Nemanja Nedović i Boban Marjanović došli su na slavlje i mnogi su se iznenadili njihovom pojavom, te su svi postavili pitanje - otkud oni ovdje?

Kurir je došao do saznanja zbog čega su pomenuti košarkaši stigli na proslavu, a razlog će oduševiti Srbiju! Naime, srebni "orlovi" iz Manile zvali su svoje prijatelje na slavlje i pored toga što oni nisu bili na terenu sa njima, a Jokić i ekipa su se sa oduševljenjem odazvali.

Ovo dovoljno govori o tome kakva atmosfera vlada u timu Srbije, te nema dileme da će i košarkaši koji nisu učestvovali na Mundobasketu razmisliti o tome šta su propustili, te se odazvati za neko od narednih iskušenja.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()