Igokea poražena, Atić odigrao sjajnu partiju

Prevagu na tasu Splita doneli su Shannon Shorter sa 21-im, Lewis Sulliven sa 17, Derek Fandenburk sa 14, Toni Perković sa 13 poena. Kod Igokee, Edin Atić je postigao 25, Marko Jeremić 18

04.01.2024. 19:41
  • Podijeli:
kk igokea kk krka x@ABA_League-65736bc95d251.webp Foto: x@@ABA_League

Košarkaši Splita uspjeli su poslije produžetka da pobijede Igokeu u Laktašima, u prvom meču 15. kola ABA lige, sa 80:77. Igokea ima skor 9-6, a Split 6-9.

Prevagu na tasu Splita doneli su Shannon Shorter sa 21-im, Lewis Sulliven sa 17, Derek Fandenburk sa 14, Toni Perković sa 13 poena. Kod Igokee, Edin Atić je postigao 25, Marko Jeremić 18.

Većim dijelom utakmice vodila se ravnopravna borba, a Igokea je stigla do produžetka iako je na 47 sekundi prije kraja četvrte dionice gubila sa 70:64. Atić je pogodio trojku, Split nije iskoristio napad, a Atić je sa tri slobodna bacanja donio egal – 70:70. Shorter je promašio trojku za pobjedu.

Na kraju je ipak Split slavio u tijesnoj utakmici.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()