Igokea bez senzacije u Areni: Partizan nadomak polufinala

Partizan Savladao Igokeu

17.04.2024. 22:17
  • Podijeli:
KK Igokea KK Partizan Photo_ Igokea m-tel_Marija Vuruna12-65c90f07cbedf.webp Foto: Igokea m:tel/Marija Vuruna

Košarkaši Partizana poveli su u četvrtfinalnoj seriji ABA lige protiv Igokee.

Crno-bijeli su večeras u Areni u prvoj utakmici četvrtfinala savladali tim iz Laktaša sa 94:85. Revanš je na programu za vikend u Laktašima, a serija se igra na dvije pobjede, pišu "Nezavisne".

Tim Vladimira Jovanovića koji je bio oslabljen (Marić i Milosavljević nisu ulazili u igru) sjajno je parirao favorizovanom domaćinu na početku susreta. Domaći su na kraju prvih 10 minuta imali 27:23, a početkom drugog dijela “igosi“ su serijom 6:0 prešli u vođstvo. Ipak, do odlaska na odmor izabranici Željka Obradovića su uspjeli da steknu osjetniju prednost (54:45).

Početkom drugog dijela Igokea prilazi na minus 4 (50:54), ali i taj napad je brzo odbio Partizan i ponovo do kraja trećeg perioda vratio dvocifrenu prednost (71:61). U posljednjih 10 minuta nije bilo neizvjesnosti.

Partizan je još više ubrzao, otišao je na plus 19 i rutinski odbranio prednost domaćeg terena. Igokea će iznenađenje tražiti u nedjelju kada je na programu druga utakmica.

Prvo ime kod Igokee bio je Mario Nakić sa 21 poenom, a pratio ga je Karmajkl sa 17. U pobjedničkom timu su se istakli Kevin Panter sa 18 i Zek Ledej sa 16 poena.   

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()