Hezonja surovo iskren poslije Zvezde: Ovo je sramota

Madriđani su dugo bili i rezultatskom deficitu, ali su uspjeli u posljednjoj četvrtini da spriječe veliko iznenađenje

31.03.2024. 10:40
  • Podijeli:
Mario Hezonja-659905974513b.webp Foto: TANJUG/ STR/ nr

Mario Hezonja bio je jedan od najboljih pojedinaca u pobjedi Reala nad Zvezdom (101:94), ali nije mu se svidjela igra njegovog tima.

Real je do pobjede morao preko preokreta nakon -16, ali činilo se da bi „stotka“ oraspoložila Madriđane. Ipak, to nije bio slučaj i Hezonja je izrazio svoje negodovanje zbog toga.

Madriđani su dugo bili i rezultatskom deficitu, ali su uspjeli u posljednjoj četvrtini da spriječe veliko iznenađenje.

“Prvo poluvrijeme smo igrali loše, a drugo dobro. Morate da poštujete svakog rivala i više smo ih poštovali u drugom nego u prvom poluvremenu. Prvo je bilo kao ljetnja košarka, gore-dole, da vidimo šta će biti. Ovo je sramota za Real Madrid! Morate da znate gde ste i da poštujete ekipu”, rekao je Hezonja poslije utakmice.

Hezonja je meč završio sa 20 poena, pet skokova i dve asistencije, ali i jednom od ključnih trojki za preokret.

Real Madrid dva kola prije kraja drži prvo mjesto Eurolige sa skorom 26-6.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()