Džanan Musa i Adna Dučanović zajedničkom fotografijom demantovali glasine o raskidu

Ranije su Adna i Džanan privukli pažnju nakon što su obrisali sve zajedničke fotografije s društvenih mreža zbog čega su mnogi posumnjali da je njihovoj vezi došao kraj

28.03.2024. 18:55
  • Podijeli:
Dzanan_Musa_Adna_foto_instagram-6605a4e41b1aa.webp Foto: Instagram

Bh. košarkaš Džanan Musa i njegova zaručnica Adna Dučanović demantovali su glasine o raskidu podijelivši zajedničku fotografiju.

Naime, ranije su Adna i Džanan privukli pažnju nakon što su obrisali sve zajedničke fotografije s društvenih mreža zbog čega su mnogi posumnjali da je njihovoj vezi došao kraj.

Međutim, par je demantovao glasine podijelivši fotografiju na kojoj poziraju jedno uz drugo.

Podsjetimo, par je vijest o zarukama objavio u novembru. Adna je tada podijelila nekoliko fotografija zaruka uz emotivni opis.

"Od sada pa zauvijek", napisala je tada.

Već četiri godine Musa je u sretnoj vezi s Adnom Dučanović, rođenom Travničankom i studenticom Stomatološkog fakulteta u Sarajevu.

Počeli su se zabavljati 2020. godine. U više navrata su kazali da je njihova ljubavi bila na prvi pogled. Džanan je svojevremeno otkrio da ga je ona osvojila jednostavnošću i harizmom.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()