"Drim tim" kompletan: Poznat i poljednji košarkaš SAD koji ide na OI

Lenard je dobio posljednje, 12. mjesto u reprezentaciji SAD za Igre u Parizu, tvrdi "I-Еs-Pi-Еn".

17.04.2024. 19:15
  • Podijeli:
Kavai Lenard-651bffa68be2c.webp Foto: AP Photo/Jae C. Hong/Tanjug

Košarkaš Los Anđeles Klipersa Kavaj Lenard igraće za reprezentaciju Sjedinjenih Američkih Država na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu.

Lenard je dobio posljednje, 12. mjesto u reprezentaciji SAD za Igre u Parizu, tvrdi "I-Еs-Pi-Еn".

Generalni direktor reprezentacije Grent Hil prethodnih dana razgovarao je sa većinom pozvanih igrača. Međutim, zvaničnici američke reprezentacije su tek danas potvrdili da će Lenard biti u nacionalnom timu na Igrama u Parizu.

Košarkaški savez SAD nije još zvanično saopštio sastav za Olimpijske igre, ali je I-Еs-Pi-Еn prenio da će u Parizu pored Lenarda igrati Stefen Kari, Lebron Džejms, Kevin Durent, Džejson Tejtum, Džoel Еmbid, Devin Buker, Džru Holidej, Tajris Haliberton, Еntoni Еdvards, Еntoni Dejvis i Bem Adebajo.

Selektor SAD je Stiv Ker.

Lenard (32) je ove sezone u prosjeku postizao 23,7 poena i imao je 6,1 skok za Kliperse.

On je propustio posljednjih osam utakmica regularnog dijela sezone u NBA ligi zbog upale u desnom koljenu.

Olimpijske igre biće održane od 26. jula do 11. avgusta u Parizu. SAD će biti u grupi sa Srbijom, Južnim Sudanom i reprezentacijom iz kvalifikacionog turnira koji će biti odigran u Portoriku.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()