Drastične kazne za učesnike masovne tučnjave na NBA utakmici

Kazne će se odsluživati u grupama

30.12.2022. 12:23
  • Podijeli:
tuca_nba  reuters-63ad5b919c6d7.webp Foto: Reuters

Čelni ljudi NBA lige suspendirala su čak 11 igrača zbog tučnjave na utakmici između Orlando Magica i Detroit Pistonsa, u kojoj su Pistonsi slavili rezultatom 121:101.

Iako su najteže prijestupe napravila dva igrača gostiju, Orlandu je suspendirano čak devet igrača, koji će kaznu odsluživati u grupama kako bi Magic ima dovoljno ljudstva na raspolaganju za utakmice.

Sve je počelo kada je Orlandov centar Moritz Wagner grubo zaustavio kontru Pistonsa hokejaški bodycheckom kojim je srušio Killiana Hayesa na pod.

Uto je dotrčao Hamidou Diallo i uzvratio Wagneru bodycheckom s leđa, a zatim se pridigao i Hayes te udario Nijemca u zatiljak.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()