Dončića pitali ko je GOAT u košarci: Nije imao dileme

Za većinu logičan odgovor

07.10.2023. 18:56
  • Podijeli:
Luka Doncic_Tanjug AP-64228392953ac.webp Foto: Tanjug/AP

Luka Dončić je prva zvijezda Dallas Mavericksa i jedan od najboljih košarkaša svijeta, stoga ne čudi da je u centru pažnje javnosti u Abu Dhabiju gdje je s timom na pripremama uoči nove sezone u NBA ligi.

Dončić je u fokusu javnosti na parketu i izvan njega, a na jednoj press konferenciji su ga pitali ko je za njega najbolji košarkaš svih vremena.

- Michael Jordan - ispalio je Dončić kao iz topa.

Mnogi su ostali iznenađeni Dončićevom reakcijom jer je Slovenac nekoliko puta isticao da je bio fan LeBrona Jamesa.

U nekoliko navrata je ispričao koliko je bio izvan sebe od sreće nakon što mu je James poklonio dres Lakersa nakon utakmice.

Uprkos tome, Dončić nema dilemu ko je najbolji. Za njega je to legendarni košarkaš Chicago Bullsa.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()