Dončić pokazao novu "zvijer": Košta 500.000 eura, a odmah mu se javio i Jordan

Objavu Dončića na Instagramu komentarisao je i legendarni Michael Jordan

26.04.2024. 21:25
  • Podijeli:
doncic-6628bb7b0ec19.webp Foto: AP Photo/Mark J. Terrill

Slovenski reprezentativac i jedan od najboljih košarkaša svijeta Luka Dončić pohvalio se novim automobilom koji košta vrtoglavih 500.000 eura.

Dončić je poznat kao veliki ljubitelj limenih ljubimaca, a svojoj kolekciji dodao je Chevrolet Camaro iz 1968. koji na sebi ima broj 77, koji Luka nosi, ali i logo Džordana, njegovog sponzora za patike.

Objavu Dončića na Instagramu komentarisao je i legendarni Michael Jordan, dok su lajkove ostavili, između ostalih, Kristijano Ronaldo (Cristiano), Luka Modrić...

"Mi vidimo viziju", poručio je Džordan.

Ranije je Dončić govorio o svojoj strasti prema automobilima i vožnji.

"Svuda idem autom. Ponekad čak i kasno uveče, jednostavno se vozim okolo. Ljeti volim da se vozim negdje blizu vode", kazao je ranije Dončić.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()