Dogovoreno! Zvezda dobila prvo pojačanje za narednu sezonu

Centar Mege koji zbog povrede nije igrao u polufinalu protiv Zvezde, postigao je dogovor sa crveno-bijelima, prenosi Meridian sport.

08.05.2024. 15:55
  • Podijeli:
davidovac zvezda delije-65e5f511be449.webp Foto: TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u finale ABA lige i čekaju rivala u tom duelu koji će biti poznat nakon treće utakmice između Partizana i Budućnosti u petak od 19 časova u Areni.

Iako sezona još nije završena, već se kuju planovi za narednu i radi se na pojačanjima, a prvo će biti Uroš Plavšić.

Centar Mege koji zbog povrede nije igrao u polufinalu protiv Zvezde, postigao je dogovor sa crveno-bijelima, prenosi Meridian sport.

Ostalo je samo da se obave formalnosti i da se ugovor parafira, ali sada više nema dileme, Uroš Plavšić će naredne sezone nositi crveno-bijeli dres, što se uveliko i pričalo već neko vrijeme.

Uroš Plavšić je u debitantskoj sezoni ABA lige prosječno bilježio 15,4 poena i 7,7 skokova.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()