Dileme više nema: Teodosić je Zvezdin

"Potpisom za svoju Crvenu zvezdu, Miloš je ostvario svoju davnu želju i konačno zadužio crveno-bijeli dres voljenog kluba"

11.07.2023. 13:52
  • Podijeli:
Teo Zvezda_KKCZ-64ad412278436.webp Foto: KK Crvena zvezda

Proslavljeni srpski košarkaš i jedan od najboljih plejmejkera u posljednje dvije decenije, Miloš Teodosić, novo je pojačanje Crvene zvezde.

Transfer koji se danima najavljivao, upravo je dobio i zvaničnu potvrdu.

Popularni Teo i Crveno-bijeli konačno su dogovorili saradnju.

Čovjek koji je tokom prebogate klupske karijere osvojio 16 međunarodnih i nacionalnih klupskih trofeja sa klubovima u Srbiji, Grčkoj, Rusiji i Italji, potpisao je jednogodišnji ugovor.

Teodosić, koji je bivši prvak Evrolige, osvajač Evrokupa, 20 individualnih priznanja, tri reprezentativne medalje, konačno će ispuniti svoj dječački san.

"Potpisom za svoju Crvenu zvezdu, Miloš je ostvario svoju davnu želju i konačno zadužio crveno-bijeli dres voljenog kluba za koji navija od malena. Klub mu se ovom prilikom zahvaljuje na velikoj želji koju je iskazao tokom pregovora u svakom smislu, kako bi došlo do konačnog dogovora i potpisa ugovora na obostrano zadovoljstvo. Dolaskom Miloša, Crvena zvezda dobija mnogo - Zvezdaša, iskusnog plejmejkera, igrača sa mnogo velikih utakmica u nogama, izvanredanog pregleda igre, lidera u svlačionici i čovjeka koji je u tijesnim utakmicama i završnicama - najbolji", saopštili su sa Malog Kalemegdana.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()