Dileme nije bilo: Panter MVP finalne ABA serije

Kevin je u pet duela odlučujuće serije upisao ukupno 86 koševa

22.06.2023. 22:36
  • Podijeli:
Kevin Panter_KKP-6494b03295261.webp Foto: KK Partizan

Bek Partizana Kevin Panter proglašen je za najboljeg igrača finalne serije ABA lige.

Crno-bijeli su u odlučujućem, petom meču pobijedili Crvenu zvezdu rezultatom 96:85, a iskusni košarkaš je utakmicu završio sa 32 poena (šut za dva poena 8/11, za tri 3/6, slobodna bacanja 7/8) uz pet skokova i dvije asistencije za 36 minuta na terenu.

Panter je u pet duela odlučujuće serije upisao ukupno 86 koševa.

Amerikanac je u ljeto 2021. iz milanske Olimpije došao u Partizan, a ove sezone je nosio i kapitensku traku.

U Evropi je još igrao u Lavriju, Antverpenu, Rosi Radom, AEK-u, Virtusu, Olimpijakosu i Zvezdi.

Panteru ističe ugovor sa klubom, u Humskoj žele da ga zadrže, a interesovanje su pokazali i brojni Evroligaši. Navodno je Panatinaikos najkonkretniji.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()