Devet od devet: Lider ne namjerava da stane

Popularna Sunca su, činilo se na momente, opasno živjela, ali su bila najbolja kad je najpotrebnije, te su na koncu deklasirala neugodni Zlatibor

26.01.2023. 22:51
  • Podijeli:
Helios Zlatibor_ABA-63d2e8c141081.webp Foto: ABA league j.t.d. / Dragana Stjepanović

Košarkaši Heliosa zadržali su maksimalan učinak i nakon devet kola ABA 2 lige

Popularna Sunca su, činilo se na momente, opasno živjela, ali su bila najbolja kad je najpotrebnije, te su na koncu deklasirala neugodni Zlatibor sa 93:71 (23:16, 23:22, 17:22, 30:11).

Lider jeste bio favorit i tu ulogu je opravdao u prvom poluvremenu, koje je riješio u svoju korist sa 46:38.

Pa ipak, gosti tada nisu istakli bijelu zastavu. Borili su se i izborili za neizvjesnost.

Srpski predstavnik se vratio u igru u trećem kvartalu i najavio dramu.

Ali, ona je izostala. Žalili su se Zlatiborci na neke sudijske odluke, postali nervozni, a sastav iz Domžala to je znalački iskoristio da se u četvrtom periodu "odlijepi" na dvocifrenu prednost i zatim utakmicu mirno privede kraju.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()