Derbi ABA lige: Igosi posustali u finišu

"Kao da nismo imalo motiva da dobijemo utakmicu, ne mogu da vjerujem"

19.11.2022. 22:17
  • Podijeli:
Igokea Cedevita_ABA liga-1668895682256.webp Foto: ABA liga

Košarkaši Igokee m:tel nakon drame su poraženi od Cedevita Olimpije u derbiju sedmog kola ABA lige, 74:85 (18:19, 20:11, 21:29, 15:26).

Aleksandrovčani su bili bolji rival tokom prvog poluvremena. Izabranici Dragana Bajića jesu bili u "minusu" tokom prve, ali su tokom druge četvrtine stekli solidnu prednost od osam poena, 38:30.

Gost je odigrao treću dionicu izuzetno dobro u oba smjera, dobio je ovaj period igre sa 29:21, pa je meč krenuo iz početka, 59:59.

Na osnovu svega viđenog to dog momenta, bilo je jasno da slijedi rat nerava, da će nijanse odlučiti pitanje pobjednika u Laktašima.

Na nešto više od četiri minuta do kraja, poslije serije grešaka na obje strane, Zmajčeki su pobjegli na 80:68, što je bilo dovoljno da utakmicu mirno privedu kraju.

"Bez imalo koncetracije smo ušli u meč misleći da će biti lako protiv tima kao što je Cedevita Olimpija, koji je ušao s najvišim ambicijama u ovu sezonu. Kao da nismo imalo motiva da dobijemo utakmicu, ne mogu da vjerujem. Mora se pokazati želja i volja za pobjedom, večeras je to nedostajalo", razočaran je bio trener Igosa Dragan Bajić.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()