Denver poražen, Jokić ponovo sjajan, Blazersi slavili, Nurkić skroman

Zanimljivo je bilo na NBA parketima tokom noći

03.01.2023. 07:19
  • Podijeli:
Nikola Jokić_David Zalubowski AP Tanjug-63b27c9977929.webp Foto: David Zalubowski / AP / Tanjug

Košarkaši Denver Nuggetsa doživjeli su poraz i to na gostujućem terenu od Minnesote rezultatom 124:111.

Meč je bio ujednačen tokom većeg dijela, da bi u posljednjoj dionici domaći tim napravio ključnu razliku i na kraju zasluženo slavio.

Aktuelni dvostruki MVP lige Nikola Jokić je meč završio sa 24 poena, devet asistencija, sedam skokova i dvije blokade za oko 33 minute na parketu. Pored Jokića dobri su bili Hayland i Porter s 18 ubačaja.

Kod "Vukova" najefikasniji je bio Anthony Edwards koji je ubacio 29 poena i dodao 10 skokova.

Denver je i dalje lider Zapada skorom 24-13, dok je Minnesota 11. sa učinkom 17-21.

S druge strane izdvajamo novu pobjedu košarkaša Portlanda, koji su u svom Moda centru pregazili Detroit, a bilo je 135-106.

Najefikasniji u domaćem timu bili su Grant s 36 ubačaja, te Simons koji je 30 poena.

Jusuf Nurkić, koji se vratio na parket, nakon bolesti, je igrao nešto manje od 14 minuta, te za to vrijeme dodao tri poena, dva skoka i jednu asistenciju.

Pistonse je predvodio rođeni Mostarac Bojan Bogdanović, koji je ubacio 21 poen.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()