Denver Nagetsi saznali ko će im biti prvi rival u plej-ofu

U utakmici plej-ina Lejkersi su savladali Nju Orleans Pelikanse rezultatom 110:106 i obezbijedili sedmo mjesto i plasman u doigravanje

17.04.2024. 13:00
  • Podijeli:
Nikola jokić denver memfis AP PhotoBrandon Dill via Tanjug-661cce9c048bf.webp Foto: AP PhotoBrandon Dill via Tanjug

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa izborili su plasman u plej-of NBA lige, gdje će odmjeriti snage sa aktuelnim šampionom - ekipom Denver Nagetsa.

U utakmici plej-ina Lejkersi su savladali Nju Orleans Pelikanse rezultatom 110:106 i obezbijedili sedmo mjesto i plasman u doigravanje.

Pelikansi će imati još jednu šansu da se domognu plej-ofa, u borbi za osmo mjesto rival će im biti pobjednik okršaja između Golden Stejta i Sakramenta.

Mogao je tim iz LA mnogo ranije da završi posao na ovom meču. Imali su u trećoj dionici velikih 18 poena prednosti i činilo se da će rutinski obezbediti trijumf. Međutim, borbeni Pelikansi uspjeli su da se vrate i uvedu utakmicu i neizvjesnu završnicu. Ipak, nisu imali snage za potpuni preokret.

Blistao je iskusni Lebron Džejms kome je malo nedostajalo da zabilježi tripl-dabl na ovom meču. Ubacio je 23 poena i zabeležio devet skokova i devet asistencija. Sjajan je bio i centar Entoni Dejvis sa 20 poena i 15 skokova. Dianđelo Rasel je meč završio sa 21 poenom.

U poraženom timu blistao je Zion Vilijamson, koji je utakmicu završio sa 40 poena i 11 skokova.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()