Da li je Jokić najbolji stranac ikad u NBA ligi? Legendarni Barkley nema dilemu

Podijeljena mišljenja

06.05.2024. 15:22
  • Podijeli:
nikola jokić, 4 maj 2024 - profimedia-663715ae2cf79.webp Foto: Profimedia

Legendarni Charles Barkley je gostujući u podcastu "Club Shay Shay" rekao da je Nikola Jokić najbolji stranac koji je ikad igrao u NBA ligi.

"Dirk Nowitzki je bio najbolji strani igrač u cijeloj historiji NBA lige, ali dok Jokić nije došao. Mislim da će Denver odbraniti titulu", rekao je, između ostalog, sir Charles.

Iako je Denver poražen od Minnesote u prvom susretu drugog kruga play-offa na Zapadu, Jokić je i dalje prvi favorit za naslov najkorisnijeg igrača NBA lige.

MVP regularnog dijela sezone bio je 2021. i 2022., a prošle godine je tu titulu uzeo Joel Embiid.

Brojni stručnjaci su tada tvrdili da je košarkaš iz Srbije trebao dobiti i treću nagradu zaredom, a sada se očekuje da će ove godine dobiti još jedno priznanje.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()