Crveno-plava noć: Neka gori "Borik" večeras!

"Želimo da informišemo javnost da zbog prevelikog interesovanja navijača, te izbjegavanja gužvi na ulazima, dođu u dvoranu "Borik" već od 17 časova"

24.01.2023. 11:12
  • Podijeli:
KK Borac_ABA-63cfabb0c54de.webp Foto: ABA league j.t.d. / Dragana Stjepanović

Košarkaški klub Borac WWIN pozvao je navijače da večeras što ranije dođu u "Borik", na utakmicu osmog kola osmog kola ABA 2 lige protiv Zlatibora (18 časova).

Banjalučani su organizatori četvrtog "balona" drugog razreda regionalnog nadmetanja.

Čelnici kluba učinili su sve da budu dobri domaćini, ali i da svojoj ekipi obezbijede maksimalnu podršku sa tribina "hrama sporta".

Košarkaška euforija vlada danima u gradu na Vrbasu, a večeras će dostići vrhunac.

"Ovim putem želimo da informišemo javnost da zbog prevelikog interesovanja navijača za večerašnju utakmicu, te izbjegavanja gužvi na ulazima, dođu u dvoranu "Borik" već od 17 časova, preuzmu svoje ulaznice i zauzmu mjesto na tribinama. Neka gori "Borik" večeras", objavili su iz kluba.

Trener Zoran Kašćelan raduje se velikom izazovu:

"Drago nam je što će "Borik" biti poprište dobrih mečeva, to će stimulativno uticati na nas. Fizički je jako zahtjevno, ali fokus je samo na Zlatiboru, koji je jedna od najboljih ekipa u regionu. Odbrambeno ćemo morati da budemo na maksimalnom nivou. Vjetar u leđa koji ćemo dobiti sa tribina će nam pomoći, a poslije ćemo razmišljati o Krki i Slogi.

U Borcu ne skrivaju ambicije. Šta više, šalju jasnu poruku da žele sva tri trijumfa, mada su svjesni da neće biti nimalo lako:

"Imamo prednosti i nedostatke u odnosu na naredne protivnike. Krka je prošlogodišnji abaligaš i ima igrače koji su na višem nivou od ovog takmičenja. Radujem se što će moja ekipa rasti kroz ove izazove. Ne bježimo od toga da imamo kvalitet i želimo da uživamo u atmosferi i damo maksimum. Primarni cilj je da se plasiramo na finalni turnir, zaključio je Kašćelan.

Današnji program počeće duelom Sutjeske i Heliosa (15), a završiti okršajem TFT-a i Šenčura (21).

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()