Crveno-bijeli sve jači: Iz Reala u Zvezdu

"Donosi ogroman kvalitet, odličnu igru u odbrani, i veliko iskustvo koje je sakupio tokom višegodišnjeg igranja na najvišem nivou"

12.07.2023. 13:41
  • Podijeli:
Adam Hanga_Profimedia-64ae9098b79f2.webp Foto: Profimedia

Košarkaški klub Crvena zvezda nastavio je da dovodi pojačanja za novu sezonu.

Nakon Dejana Davidovca, Marka Simonovića i Miloša Teodosića, Crveno-bijeli su angažovali i prvog stranca, Adama Hangu.

Klub je na društvenim mrežama prvo najavio transfer kroz šifrovanu poruku u kojoj su kruna, znak da se posao uskoro završava i da dolazi na Mali Kalemegdan, a ubrzo je posao i ozvaničen.

Dojučerašnji košarkaš Reala već je novi igrač srpskog prvaka belih sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor.

"U Crvenu zvezdu donosi ogroman kvalitet, odličnu igru u odbrani, i veliko iskustvo koje je sakupio tokom višegodišnjeg igranja (10 godina) na najvišem mogućem nivou u dresovima Baskonije, Barselone i Reala sa kojima je osvojio i titulu prvaka Evrope. Igrajući za španske klubove osvojio je i dvije titule prvaka, tri kupa Kralja, dva Superkupa, kao i individualnu titulu najboljeg defanzivca španske ACB lige", piše u saopštenju na klupskom sajtu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()