Crna serija bez kraja: Igosi upisali jubilarni poraz

Četa Vladimira Jovanovića naprosto nije imala nikakve šanse protiv raspoloženog šampiona Jadrana, Crvene zvezde

05.02.2023. 18:10
  • Podijeli:
Ognjen Stanković Igokea_ABA-63dfcfd6aeace.webp Foto: ABA league j.t.d. / Dragana Stjepanović

Košarkaši Igokee m:tel upisali su jubilarni, deseti uzastopni poraz u svim takmičenjima.

Četa Vladimira Jovanovića naprosto nije imala nikakve šanse protiv raspoloženog šampiona Jadrana, Crvene zvezde.

Crveno-bijeli kao da su iskalili bijes za niz evroligaških poraza, te su ubjedljivo slavili sa 104:71 (27:11, 34:19, 20:11, 23:30).

Igosi su u Beograd stigli u lošem raspoloženju. Kada se gubi, atmosfera nije dobra, bilo je i promjena na klupi, u igračkom kadru...

U takvim okolnostima, nije bilo realno očekivati iznenađenje. Da od njega neće biti ništa, bilo je jasno već nakon uvodnih 20:4.

Učenici Duška Ivanovića na tome se nisu zaustavili. Samo su dodavali gas. Do velikog odmora stekli ogromnih "plus 31", nakon čega se pitanje pobjednika nije postavljalo.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()