Borba za drugo mjesto: Cijene karata za meč Budućnosti i Partizana "skočile" u nebo

Meč između Budućnosti i Partizana u Morači na programu je 31. marta, s početkom od 19 časova i 30 minuta, a domaćin će biti crnogorska ekipa u njihovoj Morači, gdje se očekuje i dosta velik broj navijača.

27.03.2024. 18:05
  • Podijeli:
Košarkaši Partizana-65fafa51d09b7.webp Foto: KK Partizan

Košarkaši Partizana u narednom kolu ABA lige gostuju ekipi Budućnosti, a cijene karata za taj meč su paprene.

Do kraja ligaškog dijela ABA lige je ostalo još dva kola, a bitka za drugo mjesto je u punom jeku. Trenutno su na toj poziciji i Partizan i Budućnost, koji imaju identičan skor, ali koji će odigrati svoj međusobni duel u kom će najvjerovatnije i odlučiti o toj poziciji.

Meč između Budućnosti i Partizana u Morači na programu je 31. marta, s početkom od 19 časova i 30 minuta, a domaćin će biti crnogorska ekipa u njihovoj Morači, gdje se očekuje i dosta velik broj navijača.

Ipak, čini se kao da navijača možda i neće biti u tolikom broju, s obzirom na to da su oni odlučili da postave cijenu karata koja iznosi pravo malo bogatstvo.

Cijena ulaznica za meč Budućnost – Partizan iznosi 25 i 30 evra, što je srazmjerno, čak i skuplje nego li karte koje crno-bijeli prodaju u sklopu Evrolige.

Ranije je bio slučaj da Partizan ima ogromnu podršku u ovom gradu, a ukazuje sve da bi isti slučaj mogao da bude i ovog puta, prenosi Telegraf.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()