Borac zove navijače: Zajedničkim snagama da srušimo Široki

"Bila bi nam velika nagrada ukoliko bismo slavili u srijedu i plasirali se u finale. Nadam se, pred brojnom publikom"

08.05.2023. 11:32
  • Podijeli:
KK Borac_UNA-6458be565a2dc.webp Foto: UNA

Košarkaši i stručni štab Borca pozvali su banjalučku publiku da u srijedu podrži ekipu na putu do finala plej-ofa Lige BiH.

Biće to spektakl pod obručima čekan 19 godina, kada su Crveno-plavi posljednji put igrali završnicu.

Za pehar su se tda borili baš protiv Širokog Brijega, od kojeg su poraženi 1-2 u seriji.

Sada su rivali isti, ali u Banjaluci se nadaju drugačijem epilogu.

Borac je u subotu napravio brejk na "Pecari" i u srijedu, od 19 časova ima priliku da pred svojim navijačima ovjeri finale.

"U dobrom raspoloženju se spremamo za drugu utakmicu. Doboro se poznajemo, sastajemo se već šesti put ove seone. Neće biti tajni, sigurno. Uprkos tome, želimo detaljno da analiziramo prethodni duel i još bolje se pirpremimo. Biće to potpuno drugačija utakmica u "Boriku". Prednost Širokog je iskustvo i rezultati na domaćoj i regionalnoj sceni. Na nama je energetski da mu odgovorimo, da to što smo mlađa ekipa i naplatimo. To smo uradili u subotu, nadam se da ćemo i prekosutra. Posljednja pobjeda je prava pozivnica za navijače. Volio bih da ovi fantastični momci dobiju podršku sa tribina. Bila bi nam velika nagrada ukoliko bismo slavili u srijedu i plasirali se u finale. Nadam se, pred brojnom publikom", optimista je trener Zoran Kašćelan.

U sličnom tonu je govorio i Jan Rebec:

"Upisali smo veliki trijumf na "Pecari", gdje je Široki pao prvi put ove sezone. Ta pobjeda ništa ne znači ako ju ne potvrdimo uu srijedu. Biće teža utakmica. Možda se rival nakon tri uzastopne pobjede protiv nas opustio. Sada će ići "na glavu" kako bi vratio seriju u Široki. Stručni štab i momci će dati sve od sebe da dobijemo i ovu utakmicu. U prvoj utakmici nismo odustajali, borili smo se do kraja, a tako će biti i prekosutra. Pozvao bih navijače da dođu u što većem broju, da nas bodre i uživaju u košarci", jasan je Rebec.

Utakmica Borac - Široki Brijeg na programu je u srijedu, od 19 časova. Ulaz je besplatan.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()