Borac ispao: Od očaja do sjaja i nazad

Četa Zorana Kašćelana početkom četvrtog kvartala je gubila 55:69. Potom je napravila seriju 17:0 i povela. I na koncu, ipak izgubila

12.04.2023. 23:07
  • Podijeli:
Borac Široki ABA 2_ABA-64371b87961ee.webp Foto: ABA League j.t.d. / Dragana Stjepanović

Košarkaši Borca nisu uspjeli da se plasiraju u polufinale ABA 2 lige, pošto su nakon drame izgubili od Širokog Brijega rezultatom 72:80 (18:14, 18:29, ).

Banjalučani su odigrali čudnu utakmicu u kojoj su prikazali dva lica.

Četa Zorana Kašćelana početkom četvrtog kvartala je gubila 55:69. Potom je napravila seriju 17:0 i povela. I na koncu, ipak izgubila.

Hercegovci su, uprkos šokantnom gubitkom velikog vođstva, u finišu sačuvali "hladnu glavu".

Odgovorili su na pravi način, nizom 11:0 i tako prošli dalje.

Učenici Ivana Velića u bici za finale boriće se protiv domaćina završnog turnira, Heliosa, koji je deklasirao Pelister sa 101:47.

Među četiri najbolja tima su i Krka, koja je bila bolje od Sutjeske (91:82), odnosno Podgorica, koja je eliminisala još uvijek aktuelnog prvaka Zlatibor (89:64).

Polufinalne bitke zakazane su za petak, od 16. i 20 sati. Finale u nedjelju, od 20.30 časova.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()