Borac časti navijače: Besplatno na finalnu bitku

Simbioza podrške sa tribina i znanja, zalaganja i istrajnosti Crveno-plavih na parketu, za posljedicu je imala dvije velike pobjede protiv Zlatibora i Krke

27.01.2023. 11:05
  • Podijeli:
KK Borac_ABA-63d3a1c9469b1.webp Foto: Foto: ABA league j.t.d. / Dragana Stjepanović

Čelnici Borca WWIN odlučili su da počaste vjerne navijače, kao zahvalnicu za dvije košarkaške bajke u "Boriku".

Simbioza podrške sa tribina i znanja, zalaganja, istrajnosti Crveno-plavih na parketu, za posljedicu je imala dvije velike pobjede protiv Zlatibora i Krke, u četvrtom "balonu" ABA 2 lige.

Banjalučani su se sa dva trijumfa učvrstili u vrhu, gotovo već osigurali plasman među osam najboljih, a dodatni iskorak i ovjeru istog mogu da naprave sutra, kada im u finalnoj bici na megdan izlazi Sloga (18 časova).

Nema sumnje da će to biti još jedan spektakl pod obručima.

"Želimo da informišemo javnost i navijače da je Borac odlučio da za utakmicu protiv Sloge Kraljevo bude besplatan ulaz za cve građane, simpatizere i navijače Crveno-plavih. Pozivamo sve naše sugrađane da dođu u u dvoranu "Borik" sutra od 18 časova i da krunišemo domaćinstvo i turnir ABA 2 lige novom pobjedom u prepunom "Boriku". Neka grmi dvorana, naš klub, naš grad, samo nama pripada", navodi se u obraćanju javnosti.

Čelnici banjalučkog kluba u istom saopštenju su se zahvalili svojim pristalicama:

"Veliko hvala svim navijačima koji su kupili kartu i pomogli rad kluba. Oni koji žele da kupe kartu i podrže naš Borac mogu to uraditi i sutra na blagajni "Borika", zaključili su iz Borca, uz poruku Neka gori "Borik",

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()