Bogdanović: Ponosan sam na momke, bili su hrabri!

Jednom lopta uđe, jednom ne...

10.09.2023. 17:47
  • Podijeli:
Bogdan Bogdanović1-64faea762d37f.webp Foto: AP Photo/Michael Conroy/Tanjug

Kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović izabran je u najbolju petorku Mundobasketa, a nakon meča stao je pred kamere Sport kluba i dao svoje viđenje meča.

"Kada smo počinjali prvenstvo niko nije vjerovao u nas. Tako da, samo mogu da kažem da sam presrećan zbog ove grupe momaka. Ponosan sam na njih i njihovom pristupu koji su imali od samog početka. Mnogo rada i truda je uloženo i preponosan sam na svakog od njih", rekao je Bogdanović.

Upitan da li bi rezultat bio drugačiji da je na minut prije kraja ušao šut za tri poena koji je uputio Marko Gudurić, Bogdanović je rekao:

"To je košarka. Jednom lopta uđe, jednom ne. Mogli smo malo bolje u odbrani. Ali to je sport. Nekada izgubiš, nekada pobijediš. Njemačka ovu ekipu gradi godinama i imaju kvalitet. Dokazali su da su najbolji na turniru. Ali, ne gledamo druge, već samo nas. Ponosan sam na momke i kako su hrabro odigrali danas. I pored "milion" grešaka bili smo tu, u situaciji da pobijedimo. Ali to je to, veliko iskustvo za sve nas. Idemo dalje!".

Naglasio je da će se tek za par godina vidjeti koliki uspjeh su zapravo napravili osvajanjem srebrne medalje.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()