Bogdanović odličan u porazu Atlante, Micić i Pokuševski solidni

Bogdan Bogdanović postigao je 18 poena, uz četiri skoka, za 27 minuta

15.04.2024. 12:49
  • Podijeli:
Bogdan Bogdanović-6617d80cd560e.webp Foto: AP Photo/Mike Stewart/Tanjug

Košarkaši Atlante doživjeli su težak poraz od Indijane 157:115 u posljednjemu kolu Istočne konferencije NBA lige.

Bogdan Bogdanović postigao je 18 poena, uz četiri skoka, za 27 minuta.

Šarlot je savladao Klivlend 120:110.

Vasilije Micić igrao je samo devet minuta, ubacio je tri poena, uz četiri asistencije, dok je Aleksej Pokuševski upisao osam poena i pet skokova za 19 minuta.

Majami je nadigrao Toronto trenera Darka Rajakovića 118:103, a Nikola Jović je za 15 minuta ubacio tri poena, uz tri skoka.

Vašington je poražen od Bostona 132:122, a Triatan Vukčević nije igrao zbog povrede.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()