Bogdan preko noći postao lider Hoksa

Bogdan je iskoristio priliku da iskoči u prvi plan, te je poslije povrede Trea Janga od “šestog igrača” došao do lidera

02.04.2024. 09:05
  • Podijeli:
Bogdan Bogdanović i trener Atlante Kvin Snajder-660ba51e37263.webp Foto: AP Photo/Nam Y. Huh/Tanjug

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović bio je najbolji pojedinac u redovima Atlante u trijumfu protiv Čikaga rezultatom 113:101.

Bogdan je iskoristio priliku da iskoči u prvi plan, te je poslije povrede Trea Janga od “šestog igrača” došao do lidera.

Protiv Bulsa bio je najefikasniji pojedinac meča sa 20 poena i samo jednim promašenim šutom iz igre (imao sedam pokušaja).

Ovo je bio drugi uzastopni meč u kom je Bogdanović najefikasniji igrač Hoksa (protiv Milvokija dao 38 poena), te je jasno da je podigao formu u pravom trenutku.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()