Bitka za prevlast 2: Repriza Partizana ili brejk Zvezde

Crno-bijeli žele da ponove igru iz prvog poluvremena prvog meča. Crveno-bijeli se naduju da mogu pružiti izdanje iz drugog dijela premijere

15.06.2023. 12:28
  • Podijeli:
Partizan Zvezda_ABA-648ada2e58b71.webp Foto: KK Partizan / Emilija Jovanović

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde večeras će odmjeriti snage u drugom meču finala ABA lige.

Poprište bitke ponovo će biti "Štark arena". Početak okršaja zakazan je za 20 časova.

Crno-bijeli žele da ponove igru iz prvog poluvremena prvog meča. Crveno-bijeli se naduju da mogu pružiti izdanje iz drugog dijela premijere.

Na startu serije gledali smo pomalo čudan meč u kojem je četa Željka Obradovića apsolutno dominirala u prvih 20 minuta.

Briljantan šut i čvrsta odbrana donijeli su joj okruglo 20 poena razlike na velikom predahu.

Pa ipak, učenici Duška Ivanovića kao da su se razbudili u nastavku. Već u trećem kvartalu bili su na "minus 10", da bi u četvrtom periodu došli na pet koraka zaostatka.

Šampion nije uspio da izbjegne poraz. No, najavio je da ima čemu da se suprotstavi izazivaču, koji ima prednost domaćeg terena.

"Pred nama je izuzetno važna utakmica. Moramo da probamo da odbranimo domaći teren. Pozivam navijače Partizana da još jednom naprave atmosferu kakvu su napravili u utorak i da sve prođe u fer i sportskoj atmosferi, da kao i poslije prvog meča pričamo samo o košarci. Očekuje nas izuzetno težak duel protiv izvanredne ekipe koja je to pokazala i u prvoj utakmici. Moramo da nađemo snage, energije i želje da budemo na potrebnom nivou da bismo pobijedili", jasan je Obradović.

Njegov kolega Ivanović gaji umjereni optimizam pred drugi test:

"Vjerujem da možemo da pobijedimo Partizan. A da bi pobijedili, moramo da damo sto odsto naših mogućnosti! Vjerujem mojim igračima i imam puno povjerenje u njih. Igra se na tri pobjede", zaključio je Ivanović.

Treći meč serije igra se u nedjelju, od 20.30 sati, kada će Zvezda igrati pred svojim navijačima.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()