“Bila sam navijačica u NBA ligi i spavala s košarkašima iako su mi branili”

Riječ je o bivšoj navijačici Brooklyn Netsa koja je od 2011. do 2015. godine bila članica njihove navijačke skupine

09.11.2023. 12:02
  • Podijeli:
Rufo_navijacica_foto_Instagram Cropped-654ba83046bb3.webp Foto: Instagram/jenrufo

NBA nije samo košarka. Iza kamera krije se puno više. Igrači uživaju u nevjerovatnoj slavi, beskonačnoj lovi i glamuru kakvog bi mnogi poželjeli. Jen Rufo je izbliza vidjela kako to izgleda.

Riječ je o bivšoj navijačici Brooklyn Netsa koja je od 2011. do 2015. godine bila članica njihove navijačke skupine dok je klub igrao u New Jerseyju pa i kad se preselio u New York. Prije osam godina se zasitila svoje branše pa otišla u neke druge vode.

Danas snima sadržaj za odrasle i usput je life coach. Prije nekoliko dana gostovala je u The Danny and Leo Show gdje je opisala život navijačice i progovorila o svojim iskustvima. Otkrila je kako je tokom navijačke karijere spavala s igračima Netsa, iako je to bilo strogo zabranjeno po ugovoru.

"Brane nam da izlazimo s igračima jer kažu da to utiče na naš talent i izvedbe. Ne slažem se s tim. Mislim da mogu biti talentovana i seksualno aktivna, i ne mislim da to umanjuje moj kredibilitet ili bilo šta. Svejedno sam to učinila. Seksala sam se s nekoliko igrača Brooklyn Netsa", rekla je Rufo.

Dok je njima zabranjen bilo kakav kontakt s igračima, oni pak mogu činiti šta god ih je volja pa im niko nije zamjerio što su izlazili s navijačicama.

"Oni nemaju to pravilo u ugovoru. Mogu raditi šta god požele. Nije htjela otkriti s kim je završila u krevetu, ali je dala do znanja kako je riječ o poznatim košarkašima", prenosi 24sata.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()